روانشناسی، علم کاربردی مطالعه رفتار و فرایندهای ذهنی بر اساس یافته های علمی و تحقیق شده می باشد. رفتار به فعالیت ها و اعمالی اشاره دارد که قابل مشاهده و قابل اندازه گیری می باشند، مانند صحبت کردن و راه رفتن، اما فراندهای ذهنی به اعمال و فرایند هایی اشاره دارد که به صورت مستقیم قابل دیدن و درک کردن نیست و نمود آنها را می توان در رفتار و دیگر فرایند ها مشاهده کرد، مانند تفکر و یا هیجان و ترس.
روانشناسی امروز به حدود 54 رشته و شاخه متفاوت از قبیل روانشناسی بالینی، روانشناسی کودکان و کودکان استثنائی، روانشناسی صنعتی و سازمانی، روانسنجی، روانکاوی، روانشناسی مهندسی، روانشناسی فیزیولوژیک, روان شناسی ورزش, روان شناسی مدیریت و ... تقسیم شده است. روانشناسی به مطالعه مفاهیمی مانند هوش، رفتار، هیجانها (احساسات)، روابط درونی و روابط اجتماعی و شخصیتی فرد میپردازد.
خانواده رکن اصلی هر جامعهاي ميباشد که صيانت از آن و حفظ كيان اين واحد ارزشمند از اساسيترين ضروریتهای ديني و اجتماعي است. توجه صحيح و معقولانه به غرائز جنسي ميان زوجين به عنوان يك غريزه طبيعي از ضروريات زندگي بشري است و نقش اساسي در تأمين رابطه سالم عاطفي و تحكيم روابط خانوادگي دارد . افراط و تفريطهاي بي مورد در اين موضوع مهم و حساس مشكلات فراواني را براي خانواده و جامعه پديد خواهد آورد. استقبال گسترده و شايسته پژوهشگران در اين زمينه پس از سه كنگره ، ما را بر آن داشت تا به حول و قوه الهي در جهت تحکيم خانواده ،کاهش آسیبهای اجتماعی و لزوم استمرار اين حركت مهم علمي و تحقيقاتي با تاکید بر پژوهشهای بین رشته ای ،چهارمين كنگره سراسري خانواده و سلامت جنسي را برگزار نماييم.
ازتمامي پژوهشگران و صاحبنظران در حوزه مرتبط با مسائل جنسي در رشتههاي مختلف علمي ،صميمانه دعوت بعمل می آیدتا با شركت فعال و تأثيرگذار خود بر غناي علمي كنگره بيافزايند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر